In memoriam: Gonzo Lamers, één van de oprichters van de Bopcats. In memoriam: Marc Gregoire, één van de oprichters van de Bopcats.

 

Welkom...

....bij de enige, echte, originele website over het ontstaan van de Bopcats,

een hechte groep vrienden die niet alleen al meer dan 30 jaar lief en leed met elkaar delen, maar bovenal hun gemeenschappelijke passie:

Rock 'n Roll/Rockabilly.

Onze thuisbasis was/is Cruise Inn, maar uiteraard gaan we regelmatig met de ploeg op stap naar diverse meetings in binnen- en buitenland. Dit is een website gemaakt voor Bopcats, maar ik hoop dat menige voorbijsurfende bezoeker hier net zoveel lol aan beleeft. Je vindt hier vele verhalen, herinneringen, meetings, maar bovenal heel veel foto's die in de loop der jaren zijn gemaakt. Ik (José) Bopcat van het 1e uur, weet uiteraard veel sappige verhalen te vertellen, maar veel leuker is het om diverse verhalen, van verschillende mensen te horen. En daar heb ik dus jullie hulp bij nodig, en het meeste nog van mensen die of zelf bij de Bopcats hebben gezeten, of mensen die hen van dichtbij hebben meegemaakt. Dus ben je zelf zo iemand of weet je iemand die er wat over kan vertellen, email mij dan op:jose@bopcats.nl.

Ik hoop ook dat jullie (of je de Bopcats nou wel of niet kent) het gastenboek willen tekenen om je indruk van de website achter te laten.

Groetjes José,
(Bopcat & Webmistress)

 

 


Laatste site-update: 25-04-2016
Jij bent bezoeker nr.:
sinds: 9 december 2000.
(de engelse site heeft een eigen counter)

Als je deze website niks vindt,.... zij is de schuldige:

Devilicious Webdesign

top

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, microfilm, print, digitale duplicatie, verspreiding op het Internet of welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de webmistress.

Deze website kan het best bekeken worden op een resolutie van: 1024x768 pixels